Podrška za odabir proizvoda

Vrsta proizvoda
Farmaceutski
Miele sredstva za pranje posuđa by Miele

Miele sredstva za pranje posuđa

Nježna njega Vašeg najfinijeg posuđa.

 • Snižena cijena!
  Uštedi 10%

  UltraTabs Multi, 20 komada  za najbolje rezultate čišćenja u Miele perilicama posuđa.  Sjajni rezultati - čak i kod tvrdokornih zaprljanja Nema raspakiranja zahvaljujući razgradivoj foliji u vodi S funkcijama za ispiranje, soli, zaštitom stakla, QuickPowerWash Bez fosfata - dobro za okoliš Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  53,10 Kn
  59,00 Kn
 • Snižena cijena!
  Uštedi 10%

  UltraTabs Power  za najbolje rezultate čišćenja u Miele perilicama posuđa.  Sjajni rezultati - čak i kod tvrdokornih zaprljanja Nema raspakiranja zahvaljujući razgradivoj foliji u vodi S funkcijama za ispiranje, soli, zaštitom stakla, QuickPowerWash Bez fosfata - dobro za okoliš Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  61,56 Kn
  68,40 Kn
 • Snižena cijena!
  Uštedi 10%

  UltraTabs Multi, 3 x 20 komada  za najbolje rezultate čišćenja u Miele perilicama posuđa.  Sjajni rezultati - čak i kod tvrdokornih zaprljanja Nema raspakiranja zahvaljujući razgradivoj foliji u vodi S funkcijama za ispiranje, soli, zaštitom stakla, QuickPowerWash Bez fosfata - dobro za okoliš Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  135,00 Kn
  150,00 Kn
 • Snižena cijena!
  Uštedi 10%

  za najbolje rezultate čišćenja u Miele perilicama posuđa. Sjajni rezultati - čak i kod tvrdokornih zaprljanja Nema raspakiranja zahvaljujući razgradivoj foliji u vodi S više funkcija poput npr. sredstva za ispiranje, soli i sredstva za zaštitu stakla Bez fosfata - dobro za okoliš Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  153,54 Kn
  170,60 Kn
 • Snižena cijena!
  Uštedi 10%

  za najbolje rezultate pranja pri individualnom doziranju. S aktivnim kisikom za temeljitu čistoću Sa super enzimima - učinkovitim i pri nižim temperaturama pranja Formula za zaštitu stakla od korozije Visoko učinkovito - za oko 70 pranja Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  101,16 Kn
  112,40 Kn
 • Snižena cijena!
  Uštedi 10%

  Uvijek najbolji rezultati pranja. S integriranom pomoći za doziranje. S aktivnim kisikom za temeljitu čistoću Sa super enzimima - učinkovitim i pri nižim temperaturama pranja Sa formulom za zaštitu stakla od korozije Vrlo učinkovito – za do 95 ciklusa pranja Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  153,54 Kn
  170,60 Kn
 • Snižena cijena!
  Uštedi 10%

  PowerDisk sve u jednom, 400 gSredstvo za pranje posuđa za superiorne rezultate pranja s AutoDos funkcijom Ekskluzivan Miele praškasti granulat Sjajni rezultati - čak i kod tvrdokornih zaprljanja Aktivni kisik za temeljitu čistoću Automatsko doziranje za oko 1 mjesec (20 ciklusa pranja*) Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  80,28 Kn
  89,20 Kn
 • Snižena cijena!
  Uštedi 10%

  Sjajilo, 500 ml za najbolje sušenje i nježnu njegu u Miele perilicama posuđa.  Sjajna čistoća Vaših čaša Podržava sušenje Vašeg posuđa Sa formulom za zaštitu stakla od korozije Precizno i jednostavno doziranje uz pomoć posebnog zatvarača. Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  61,56 Kn
  68,40 Kn
 • Snižena cijena!
  Uštedi 10%

  Sol za regeneraciju, 1,5 kg  za optimalnu funkciju i snagu Miele perilice posuđa. Posebno krupnozrnato - savršeno za Miele perilice posuđa Štiti uređaj i posuđe od naslaga kamenca Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  39,60 Kn
  44,00 Kn
 • Snižena cijena!
  Uštedi 10%

  PowerDisk sve u jednom. Set za zalihu od 6 komadaSredstvo za pranje posuđa za superiorne rezultate pranja s AutoDos funkcijom Ekskluzivan Miele praškasti granulat Sjajni rezultati - čak i kod tvrdokornih zaprljanja Aktivni kisik za temeljitu čistoću Automatsko doziranje za oko 1 mjesec (20 ciklusa pranja*) Jednostavno savršeno ispiranje. S Miele.

  454,50 Kn
  505,00 Kn